راهکارهای کاربردی برای کمک به دانش آموزان ضعیف تر سیمناد | 9theducation
اما وقتی هنگام بروز مشکلاتی مانند بینظمی در کلاس یا زمان امتحانات، به یکباره کودک دچار رفتارهای مخرب میشود، احتمالا دلیلش استرس است. بهصورت کلی، احساس خطر در مدرسه و ناتوانی دانشآموز در مدیریت استرس میتواند به رفتارهایی مانند پرخاشگری کودک بینجامد. ممکن است حداقل یکی از این افراد را بشناسید که مسئله مشابهی را پشت سر گذاشته باشد. این میتواند یک فرد مشهور ، شخصی از همسایگان شما ، یکی از اعضای خانواده یا اقوام شما یا هرکسی از هرکجای دیگری باشد. تجربه این فرد منبع انگیزه و همچنین راهنمای عبور از چالشهای زندگی شماست. غلبه بر چالشهای زندگی میتواند بهآسانی توسط افراد پیرامون شما در طولانیمدت استفاده گردد.
- تشویق، تمرکز بر لذت یادگیری و تجلیل از تلاشهای نوجوان به جای متمرکز شدن صرف بر نمرات، میتواند به کاهش استرس امتحان کمک کند.
- اگر باید در مورد رفتار دانش آموز صحبت کنید، این کار را در خلوت انجام دهید.
- شما میتوانید آگاهی را از طریق تکنیکهای ذهن آگاهی و مراقبه تمرین کنید.
- جامعه امروزی ما در حال رشد پیدا کردن در زمینه های گوناگونی است این تحول نه تنها در فناوری و ابزارها خلاصه نمی شود بلکه نحوه آموزش را نیز دچار تغییر کرده است.
این تغییرات تقریباً در همه افراد درجاتی از احساس ناامنی بی اطمینانی و ناکامی پدید آورده است. بگونه ای که فرد ناگزیر با بازگشت به منابع در دسترس خویش جهت کمک گرفتن است تا به احساسات بی کفایتی خود که اغلب نیز متعارض، از هم گسیخته و ناهمگن تجربه می شود، مقابله کند. مسائلی چون من کیستم؟ ارزشهای زندگی من کدامست؟ بهترین انتخاب و مناسبترین تصمیمات کدامست ؟ آیا بهنجار یا نابهنجار هستم؟ و بسیار پرسشهای دیگر. بنابراین فرد جهت غلبه کردن بر موقعیتهای نامطلوب در تلاش کمکگرفتن از دیگران برمی آید تا بتواند بر یکپارچگی شخصیتی و تعادل مطلوبی در زندگی دست یابد. تغذیهی مناسب از دیگر عوامل موثر بر حفظ آرامش و خونسردی در مواجهه با چالشهاست.
غلبه بر چالش های یادگیری: راهکارهایی برای دانش آموزان و دانشجویان
اضطراب نیز باعث کاهش اعتماد به نفس و ایجاد عدم اطمینان در دانشآموزان میشود، که به نوبه خود میتواند عملکرد تحصیلی آنها را تحت تأثیر قرار دهد. معمولا تغییر مقاطع تحصیلی منجر به بروز مشکلات دوره تحصیلی و یا عود آن ها می گردد. ورود دانش آموزان به دانشگاه به منظور شروع دوره جدیدی از زندگی آن هاست. جوانان می دانند که با یادگیری بیشتر و کسب مهارت های لازم می توانند در آینده به جایگاه شغلی بالاتری برسند و در آمد بیشتری داشته باشند. حتی دانش آموزانی که مشکلات دوره تحصیلی خاصی نداشته اند نیز ممکن است با ورود به دانشگاه دچار مشکلاتی شود.
عدم مشارکت جمعی نیز از موانع و چالش های آموزش الکترونیکی می باشد
برای مقابله با این چالش، مربیان باید به دانش آموزان بیاموزند که چگونه اطلاعات را فیلتر و اولویت بندی کنند. این را میتوان از طریق استفاده از مهارتهای تفکر انتقادی، مانند ارزیابی منابع و شناسایی سوگیریها انجام داد. علاوه بر این، مربیان میتوانند به دانشآموزان خود آموزش دهند که چگونه از ابزارهایی مانند موتورهای جستجو و هوش مصنوعی به طور مؤثر استفاده کرده و اطلاعات مورد نیاز خود را به سرعت پیدا کنند. در عصر دیجیتال امروزی که به سرعت در حال تحول است، نسل Z در خط مقدم بازتعریف رویکرد سنتی به آموزش قرار گرفته است. چالشها و فرصتهای آموزش در عصر دیجیتال برای نسل Z این روزها به دغدغه اصلی این نسل و کادر آموزشی که با این نسل سر و کار دارد، تبدیل شده است. با دسترسی بیسابقه به فناوری و اطلاعات، این نسل آگاه از تکنولوژی، رویکرد نوآورانهای به آموزش و تحصیل را اتخاذ کرده و اینگونه خود را از نسلهای دیگر متمایز میکند.
یکی از بزرگترین چالشهایی که امروزه مربیان و آموزگاران با آن روبرو هستند، کاهش دامنه توجه و تمرکز نسل Z در حین آموزش دیدن است. با توجه به اطلاعات زیادی که در دسترس آنها قرار دارد، تمرکز بر روی یک چیز برای مدت طولانی برای آنها دشوار است. این امر به ویژه در مورد محیطهای کلاس درس سنتی صادق است، جایی که سخنرانی معلم و یادداشت برداری میتواند خسته کننده و غیر جذاب باشد. عصر دیجیتال گزینههای سرگرمی بیپایان، پلتفرمهای متنوع و شبکههای اجتماعی و بازیهای آنلاین را ما ارائه میدهد که میتواند به راحتی حواس دانشآموزان نسل Z را از فعالیتهای آموزشی خود منحرف کند. در این عصر حفظ تمرکز و ارتقای انضباط شخصی هم برای دانش آموزان و هم برای مربیان به چالش تبدیل میشود. استراتژیهای جبرانی شامل روشهای تدریس متناسب با نیازهای فردی، استفاده از فناوریهای آموزشی مانند نرمافزارهای کمکآموزشی و تنظیم محیط یادگیری به گونهای که به کودک کمک کند تا بهترین عملکرد را داشته باشد.