غلبه بر چالش های یادگیری: راهکارهایی برای دانش آموزان و دانشجویان عشق و دانش فاطمه سادات جوادی | 9theducation
بدون دریافت حمایت، دانشآموزان کمکم نسبت به ضعفهایشان و احتمال شکست تحصیلی استرس بیشتری میگیرند و حتی ممکن است درس را رها کنند. هنگام مواجهشدن با شرایط سخت ، بهتر است به یاد داشته باشید که در زندگی شما افرادی هستند که میتوانند به شما کمک کنند. حتی اگر اجتماعیترین فرد جهان نباشید و دوستان زیادی یا خانواده بزرگی نداشته باشید ، هنوز افرادی در زندگی شما هستند که میتوانید به آنها اعتماد کنید. وقتی چالشی پیش آمد ، چه یک آزمون بزرگ در مدرسه یا یک مسابقه دوومیدانی در آینده باشد ، تسلیم نشوید! تسلیم شدن به این معنی است که شما نه از پس چالش برمیآیید و نه از آن درس میگیرید. از طریق چالشها با درخواست پشتیبانی ، احساسات خود و ایجاد برنامهای برای کار با آن ، قدرت خود را کسب کنید.
- داشتن یک شبکه حمایتی قوی میتواند در مواجهه با چالشهای یادگیری بسیار موثر باشد.
- در اینجا، به مهم ترین موانع آموزش الکترونیکی که مانع مشارکت دانش پذیر های آنلاین با محتواهای آموزش الکترونیکی می باشند می پردازیم و 8 راهنمایی برای مواجهه با آن ها می گوییم.
- برای حل یک مشکل ، شما باید به زندگی عادی خود در قسمتهای دیگر ادامه دهید تا قدرت خود را از دست ندهید.
- فهرستی به آن ها ارائه دهید که شامل اطلاعات تماس و لینک منابع آنلاینی است که می توانند به درک آنها از مواد درس کمک کنند.
- وقتی حجم تعیین شده تکالیف برای دانش آموز زیاد باشد در درست انجام دادن آن با مشکل مواجه می شود.
تلاش برای سازگاری با این چالشها استرسزاست و کموبیش، همهی دانشآموزان را درگیر اضطراب میکند. از سوی دیگر فناوری اطلاعات بهتدریج بخشی از برنامههای درسی مؤسسات آموزشی شده و این اقدام بهمنظور گسترش کیفیت آموزش با هزینههای کمتر و از راه دور، و نیز عرضه کیفیت برتر آموزشی با استفاده از اینترنت صورت میگیرد. این نوع سیاستگذاری موجب ارتباط هر چه گستردهتر دانش آموزان در سراسر دنیا با یکدیگر میشود. در این رابطه کیفیت نظامهای آموزشی بهطور متزایدی در سطح جهانی مورد مقایسه قرار میگیرد. این مقایسهها تأکید بسیاری بر برنامههای درسی علوم و ریاضی، زبان انگلیسی و مهارتهای ارتباطی دارند.
دیدگاه موافقین جهانیشدن در آموزش و پرورش
استفاده از راهکارهای روانشناختی مانند تمرینات تنفسی، مدیتیشن و مدیریت استرس میتواند به بهبود وضعیت روانی و افزایش تمرکز و انگیزه کمک کند. در این بخش، به معرفی تکنیکهای روانشناختی موثر برای مقابله با چالشهای یادگیری خواهیم پرداخت. برخی از یادگیرندگان آنلاین ممکن است تجربه فنی زیادی در زمینه تکنولوژی نداشته باشند. آنها شنیدهاند که آموزش الکترونیکی فقط برای افراد باهوش است، بنابراین از یادگیری پرهیز میکنند. این یکی از چالش برانگیزترین موانعی است که باید از آن عبور کنید زیرا این یک باور سنتی و اشتباه است. بنابراین به عنوان یاد دهنده میتوانید تیم پشتیبانی اختصاص دهید تا به یادگیرندگان کمک کنند تا از نگرانیهای خود بکاهند.
تاثیر عزت نفس والدین بر فرزندان
بچهها بسیار احساساتی هستند و اگر بتوانند ارتباط خوبی را معلم خود برقرار کنند، تلاش میکنند تا او را خشنود کنند. بنابراین در حفظ نظم و انضباط کلاس میکوشند، تکلایفشان را انجام میدهند و در مجموع بازدهی بیشتری در یادگیری از خود نشان میدهند. آموزش در عصر دیجیتال همچنین فرصتهایی برای همکاری و ارتباطات فراهم میکند.
ناتوانی در یادگیری که بخش مهمی از مشکلات تحصیلی دانش آموزان را شکل می دهد گاها با وضعیت روانی دانش آموزان مرتبط است. نتایج یک تحقیق نشان می دهد که تنها 20% کودکانی که دارای مشکلات یادگیری هستند با مراجعه به درمانگر تخصصی وضعیت خود را بهبود می بخشند و حدود 80% آنها مدرسه را ترک می کنند. ناتوانی در یادگیری می تواند ناشی از برخی اختلالات خلقی کودکان مانند اختلال بیش فعالی و کمبود توجه باشد.